Name | Rosé Secco Perlwein mit zugesetzter Kohlensäure |
Item number | 52066 |
Lot number | L-00324 |
Vintage | 2023 |
Bottle size | 0.750 l |
Nutrition facts | |
100 ml contain on average | |
Energy | 322 kJ (77 kcal) |
Carbohydrate | 2.5 g |
Of which sugars | 2.5 g |
Contains minor amounts of fat, saturated fat, protein and salt. |
Ingredients: grapes, sugar, carbon dioxide; acidity regulators: tartaric acid, DL-malic acid; antioxidants: sulfites, L-ascorbic acid; stabilisers: carboxymethyl cellulose. |
Responsible for the data:Collegium Wirtemberg e.G.Württembergstr. 230D-70327 StuttgartVorstand: Rainer Bubeck (Vorsitzender), Thomas Ziegler, Rüdiger Lebrecht, Mathieu BubeckAufsichtsratsvorsitzender: Peter KurrleEingetragen: Amtsgericht Stuttgart Gen. Reg. Nr. 325USt-IdNr. DE 14 77 99 949 |